Talonhenki.fi> Henkilöstö
SEURAA: Seuraa meitä Facebookissa

Henkilöstö

 

Seinäjoen seutu

 

 
Anne Vähäkoski
Anne Vähäkoski,
tiimicleaneri
Tässä Kourassa aviomiehen, kahden tyttären ja kahden kissan kanssa asusteleva ahkera, tunnollinen ja luotettava 36-vuotias nainen. Aiempaa kokemusta kotisiivoustyöstä olen saanut siivousringistä, jossa työskentelin 2 vuotta. Nautin siitä, kun saan työssäni nähdä kätteni jäljen.

 

 
Anne-Mari Saarinen
Anne-Mari Saarinen,
cleaneri
Olen vuonna -91 syntynyt nainen Nurmosta, tällä hetkellä asun Seinäjoella perheeni kanssa. Tykkään lenkkeillä ja sisustaa kotiani sekä käydä salilla ja uimassa. Pidän siitä että oma kotini on puhdas, siisti ja omannäköiseni. Toivon että voin tuoda kotiisi positiivisuutta ja puhtauden ahkeralla luonteellani.

 

 
Krista Soidinaho
Krista Soidinaho,
cleaneri
Asustelen perheeni kanssa Ahonkylässä. Valmistuin vuonna -08 Catering-alan palveluvastaavaksi. Luonteeltani olen iloinen, tunnollinen ja tarkka. Nautin puhtaata ja raikkaasta kodista ja sen tuomasta ilosta. Toivon saavani tuoda myös sinun kotiisi puhtauden, raikkauden ja ilon:)

 

 
Sanna Hakamäki
Sanna Hakamäki,
tiimicleaneri
Asun Seinäjoella mieheni ja koirani kanssa. Valmistuin kosmetologiksi vuonna -12. Siivousalan työkokemusta minulla on moneltakin eri osa-alueelta. Olen ahkera, tunnollinen ja rempseä. Erityisesti pidän työssäni siitä, kun näen kätteni jäljen. Puhdas koti on paras paikka reuntoutua.

 

 
Julia Niemi
Julia Niemi,
cleaneri
Seinäjoella asusteleva iloinen, rauhallinen, luotettava ja tarkka vuonna -95 syntynyt nuori nainen. Koulutuksena kokki ja toimitilahuoltaja. Pidän siitä, kun näen työssäni kätteni jäljen ja saan antaa hyvän mielen sinulle puhtaasta ja siististä kodista :)

 

 
Katja Puolakanaho
Katja Puolakanaho,
cleaneri
Olen -83 syntynyt ahkera, energisen positiivinen nainen, jolle siivoaminen ja koti on sydämen asia. Nautin siitä, että saan tuottaa puhtautta ja näen käden jälkeni sekä työni tuloksen. Haluan että koti on siisti, se oma tärkein paikka ja toivon tuovani sen myös luoksenne :)

 

 
Karita Alanko
Karita Alanko,
leaderi 044-3099 398
Olen peruspohjalainen ja minulla on lähes 22 vuoden kokemus siivousalalta; organisoinnista, kehittämisestä ja myös johtamisesta. Nautin siististä kodista ja sisustamisesta. Työni Talonhengessä on lähellä sydäntäni. Autan mielelläni palveluumme liittyvissä asioissa.

 

 
Inka Roschier-Holmberg
Inka Roschier-Holmberg,
cleaneri
Olen Vaasasta muuttanut tämän työn perässä Seinäjoelle. Asun poikaystäväni kanssa ja ikää minulla 20 vuotta. Luonteeltani olen hyväsydäminen, rehellinen ja oma-aloitteinen. Pidän kovasti käsin tekemisestä. Minulla on kosmetologin koulutus ja takana vuosi yrittäjyyttä. Kokemusta siivoustyöstä löytyy myös. Haluan olla avuksi ja ylläpitää kotisi puhtautta.

 

 
Elina Kuivila
Elina Kuivila,
cleaneri
 

 

 
Petriina Alanko
Petriina Alanko
cleaneri
Olen ahkera ja tunnollinen nuori nainen Seinäjoelta. Opiskelen tällä hetkellä ja teen sivutyönä iltasiivousta yrityskohteissa. Minulle on tärkeää, että onnistun tekemässäni työssä ja asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Arvostan siivoustyötä paljon ja olen innokas oppimaan uutta.

 

 
Heidi Riippi
Heidi Riippi
cleaneri
Olen Seinäjoella perheeni kanssa asusteleva tunnollinen ja ahkera siivousteknikko. Siivousalalta on kertynyt kokemusta yli 21 vuoden ajalta. Kotisiivous on erilaista muuhun ammattisiivoukseen verrattuna ja siksi haluan työskennellä kotisiivouksen parissa. Harrastuksiini kuuluu lenkkeily, uinti ja lukeminen. Haluan työpanoksellani helpottaa arkeasi ja pitää kotisi puhtaana sekä raikkaana.

 

 

Tampereen seutu

 

 
Nina Ristimäki
Nina Ristimäki,
leaderi 044-980 1636
Olen vuonna -78 Keski-Suomessa syntynyt iloinen, tarkka ja ahkera yrittäjä. Jo pikkutyttönä minulla oli naapurustossa mummoystäviä, joiden luona kävin siivoilemassa. Ei siis liene yllätys, että päädyin ikäihmisten kotihoidon kautta lempipuuhani pariin myös aikuisiällä.