Talonhenki.fi> Kotisiivous
SEURAA: Seuraa meitä Facebookissa

Yrityksen historia

Talonhenki Oy perustettiin vuonna 2009 Seinäjoelle ja vuonna 2019 siitä eriytettiin tytäryhtiöiksi Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy sekä Talonhenki Pirkanmaa Oy, jotka ovat koti- ja yrityssiivouksiin erikoistuneita yrityksiä.  Talonhenki Etelä-Pohjanmaan osakekanta myytiin joulukuussa 2019, joten molemmat yritykset jatkavat nykyään omina yrityksinään samoilla Talonhengen arvoilla ja toimintaperiaatteilla. Talonhenki Etelä-Pohjanmaalla työskentelee tällä hetkellä 10 kotisiivouksen huippuammattilaista. Sen palveluvalikoimaan on lanseerattu 2019 myös catering-palvelut. 

Yrityksen arvot ja missio

Talonhengen missiona on helpottaa kotien arkea ja luoda arkeen luxusta siivous- ja kodinhoitopalveluilla. Talonhengen arvot ovat luotettavuus, tasokas työnjälki, asiakaspalveluhenkisyys ja myönteisyys. Talonhengen missiona on helpottaa perheiden arkea ja tuottaa laadukasta, vaivatonta sekä joustavaa palvelua myös yrityksille.  Lisäksi huolehtia henkilökuntamme hyvinvoinnista kaikilla mittareilla. Reiluna työnantajana maksamme hyvin tehdystä työstä kilpailukykyistä palkkaa, motivoimalla henkilöstöämme kannustavalla palkitsemisjärjestelmällä. Noudatamme alan työehtosopimusta sekä työaikalakia. 

Kotisiivous

Koti on ihmisen tärkein paikka ja jokainen arvostaa siistiä ja puhdasta kotia. Koti on myös elämän kallein investointi ja sen arvosta kannattaa pitää huolta. Hyvin hoidetulla siivouksella huolehditaan pintamateriaalien pitkäikäisyydestä, jolloin vältytään turhilta remonteilta. Me arvostamme asiakkaidemme kotia samalla tavalla, kuin omaa kotiamme, näin asiakkaamme voivat jättää kotinsa luottavaisin mielin hoitoomme. 

Kotisiivouksen ja muun ammattisiivouksen ero

Suurin ero kotisiivouksen ja muun ammattisiivouksen välillä on se, että kodeissa olemme yksityisen henkilön henkilökohtaisella ja kotirauhan piiriin kuuluvalla alueella, jossa asiakaspalvelu on merkittävässä osassa ja palvelun kokonaisuuteen reagoidaan henkilökohtaisesti ja tunneperäisesti. Eroa on myös pintojen materiaaleissa, jotka eivät välttämättä siedä laitospesuaineita ja -menetelmiä. Kotisiivous on oma erityinen alansa, joka vaatii omat perehtyneet osaajansa.   

Muutto- ja/tai myyntiinsiivous

Hyvällä siivouksella ja pienellä stailauksella saatetaan nostaa myös kotisi myyntiarvoa myyntitilanteessa, siivouskustannukseen investointi voi nostaa kotisi arvoa moninkertaisesti. Muutto on sinällään raskasta ja aikaa vievää, me autamme myös poismuuton ja sisäänmuuton siivouksissa. 

 


Catering-palvelut

Juhlat tulossa ja apua tarvittaisiin, Talonhenki tarjoaa nyt myös catering-tarjoilupalveluita. Kati on caterinpuolen ammattilainen ja häneltä hoituu niin tarjoilut kuin leipomisetkin. Kysy lisää Karitalta.

VARAA ILMAINEN ARVIOINTIKÄYNTI

 

Palvelun aloittaminen on helppoa, varaa tätä klikkaamalla ilmainen arviointikäynti kotiisi.

 

Varaa tästä

Nettiajanvaraus

 


         Kotitalousvähennys

          40%
                          

MEIDÄN PALVELUT

BASIC

 

Vakituisesti toistuvien käyntien työpanos. Basicpalvelussa asiakas järjestää kohteeseen tarvittavat pesuaineet ja siivousvälineet sekä huolehtii niiden huollosta.

 

LUE LISÄÄ BASICISTA

LUXURY

 

Vakituisesti toistuvien käyntien työpanoksen lisäksi luxurypalveluun kuuluu siivouksessa käytettävät pesu- ja hoitoaineet sekä välineet ja niiden huolto.

 

LUE LISÄÄ LUXURYSTA

ALL INCLUSIVE

 

Vakituisesti toistuvat luxurytasoiset käynnit, joiden lisäksi vuositasolla tehtävät isommat siivoukset ( 2 kpl esim. kevät- ja joulusiivous) ja ikkunoiden pesu.

 

LUE LISÄÄ ALL INCLUSIVESTA