Talonhenki.fi> Kotisiivous
SEURAA: Seuraa meitä Facebookissa

Kotisiivous

 

Koti on ihmisen tärkein paikka ja jokainen arvostaa siistiä ja puhdasta kotia. Koti on myös elämän kallein investointi ja sen arvosta kannattaa pitää huolta.

 

Mitä kotisiivous on?

Suurin ero kotisiivouksen ja muun ammattisiivouksen välillä on se, että kodeissa olemme yksityisen henkilön henkilökohtaisella ja kotirauhan piiriin kuuluvalla alueella, jossa asiakaspalvelu on merkittävässä osassa ja palvelun kokonaisuuteen reagoidaan henkilökohtaisesti ja tunneperäisesti. Eroa on myös pintojen materiaaleissa, jotka eivät välttämättä siedä laitospesuaineita ja -menetelmiä. Kotisiivous on oma erityinen alansa, joka vaatii omat perehtyneet osaajansa. Talonhenki Oy on vuonna 2009 Seinäjoella perustettu kotisiivouksiin erikoistunut yritys. Toimintaa laajennettu 2019 Tampereen seudulle. Yrityksen missiona on helpottaa kotien arkea ja luoda arkeen luxusta siivous- ja kodinhoitopalveluilla. Talonhengen arvot ovat luotettavuus, tasokas työnjälki, asiakaspalveluhenkisyys ja myönteisyys. Reiluna työnantajana maksamme hyvin tehdystä työstä kilpailukykyistä palkkaa, motivoimme henkilöstöä palkitsemisjärjestelmällä. Huolehdimme henkilöstön hyvinvoinnista monin tavoin ja oikeuksista noudattamalla alan työehtosopimusta ja työaikalakia.

 


VARAA ILMAINEN ARVIOINTIKÄYNTI

 

Palvelun aloittaminen on helppoa, varaa tätä klikkaamalla ilmainen arviointikäynti kotiisi.

 

Varaa tästä

Nettiajanvaraus

 

Hyödynnä kotitalousvähennys - Lue lisää!

MEIDÄN PALVELUT

BASIC

 

Vakituisesti toistuvien käyntien työpanos. Basicpalvelussa asiakas järjestää kohteeseen tarvittavat pesuaineet ja siivousvälineet sekä huolehtii niiden huollosta.

 

LUE LISÄÄ BASICISTA

LUXURY

 

Vakituisesti toistuvien käyntien työpanoksen lisäksi luxurypalveluun kuuluu siivouksessa käytettävät pesu- ja hoitoaineet sekä välineet ja niiden huolto.

 

LUE LISÄÄ LUXURYSTA

ALL INCLUSIVE

 

Vakituisesti toistuvat luxurytasoiset käynnit, joiden lisäksi vuositasolla tehtävät isommat siivoukset ( 2 kpl esim. kevät- ja joulusiivous) ja ikkunoiden pesu.

 

LUE LISÄÄ ALL INCLUSIVESTA